Want your
own Fotopage?








 
Aku bunga yang tak reti dok diam....

By: Me and my family

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 30-Sep-2009 12:00 Email | Share | | Bookmark

-CLOSED-


Tuesday, 29-Sep-2009 12:19 Email | Share | | Bookmark
Rayer lagi...

Pagi ni rayer kat umah kawan Msia
Dia buat Laksa Penang ari ni..
Lama dah tak makan laksa penang..
Fuh tak tunggu lama dah..
Terus makan dua mangkuk pagi ni..

Lepas makan, semua model2 tersohor
start ler bergambar
Iyelah kan...perut dah kenyang...
apa lagi...berposing sakan lah..
ngalahkan nak masuk majalah..
Rasanya kalau masuk majalah gmbr2 ni
sure laku terus majalah..










Saturday, 26-Sep-2009 12:00 Email | Share | | Bookmark
Citer Rayer lagi....sampai ler ari ni...

Dah seminggu cuti raya kat sini
Bukak je sekolah..
Orang pun dah start keje semua...
Kita main terjah umah orang nak beraya..
Kali ni kita gi umah Kzila..kawan kita nih
Main datang je...
Saje tak nak cakap2
Tapi tuanrumah ni cam nak demam lak..
Masih lagi pakai baju tido masa kitaorang dtg...
Tapi tahu je lah minah2 kecoh yg datang
Dari sakit terus sihat dia ...
Dapat lah pagi tu makan nasi goreng berapi
Fuhhhh sedappp...









Esoknya kita plan nak gi coffee morning kat Sultan Centre lak
Tiap2 ari ada je xtvt makan2
Rasanya lepas abis raya kena stop balik nih
Tak tu....abis ler aku ....













Malamnyer kita invite kawan datang makan2 kat umah
Aku buat Soto..
Sebab malam sebelumnya tu makan soto kat umah kawan
Jadi datang idea nak buat soto gak..
Lagipun aku pun nak try ler set tmpt letak lauk
yang aku beli kat Langkawi ari tuh..
Beli dua set masa tu..satu kasi kat kakak aku
Dah pakai ker blum agaknye dia ek...
Aku cam biasa lah...beli je cepat..
Tapi tak penah2 lagi pakai...
masih lagi dalam kotak sejak balik dari Msia dulu
Ni la peluang aku keluarkan sikti2...
Pakai yang ni dulu...


















Wednesday, 23-Sep-2009 12:00 Email | Share | | Bookmark
23-25 Sept...Dubai Mall...Atlantis Dubai

Dah lama tak gi dubai ni..
Macam2 jalan dah berubah
Flyover jalan mcm2 dah
sampaikan Garmin aku pun dah confuse
First sampai dubai kitaorang gi makan beriani fav dulu
Ni memang wajib la...tiap kali gi dubai
Lunch time mesti singgah dulu kat kedai ni
Pekena Nasi Beriani dia..sedapppp





Kemudian tu...malamnyer gi Dubai Mall
Besar giler...letih jenjalan...
Tapi memang cantik la tempat tuh
ada air terjun la...musical fall la
tapi camana aku tak tahu ada musical fall tu ek..
Jadi aku ter miss la bab tuh..
tak pe..lain kali aku pegi lagi...
Dari segi nak bershopping..cam biasa ada
ada tempat mahal ada tempat yg tak mahal
Ala2 cam Pavilion gak lah...pada aku


















Esoknyer kitaorang pegi la ke Atlantis
Tempat water park
Walaupun H1N1 masih ada lg cite
Kitaorang tak kira..nak gi gak...
alhamdulillah..tak de apa2
Ramai gak orang kat situ rupanya sebab masih cuti raya+cuti sekolah
Ingatkan tak ramai orang..
Memang seronok kat sini...better dari Wild Wadi ah..
Tapi apa2 pun..dua2 tempat best...
Malamnyer lepas balik dari Atlantis
walaupun penat..kitaorang pegi jugak
dinner ngan kengkawan di Dubai
Enjoy makan kat Thai Restoran...iyelah..lagipun tgh lapar gak kan..











Wednesday, 23-Sep-2009 12:00 Email | Share | | Bookmark
Sarapan Pagi rayerrrr.....

Pagi ni sebenarnya kitaorang nak bertolak gi Dubai
Jenjalan...makan angin..
dah lama tak gi Dubai sebenarnya
Jadi sebab cuti lama ni..
kita orang pun gi lah sebab budak2 ni nak gi Atlantis

Tapi dari malam tadi
sebenarnya ada lah plan2 orang nak serang sarapan pagi
kat umah kiter ni ha...
Jadi pagi2 ni kita pun buat la Nasi lemak ngan meehon goreng
Kena lak ngan sambal ikan bilis
Dan sambal sotong..fuhhh menjadi2 orang makan
Kita pun tak de lah jemput ramai sangat orang
Sebab ada yg tak plan betul2 sangat pun
Tiba2 je ada yg nak datang..jd kita pun jemput lah
3-4 family lagi datang...
Maklum la semalam tu ada yg tido sampai 3 pagi..4 pagi..
Sanggup bangun kul 8 pagi
Sebab nak datang ke Restoren Dhiab 31B
Timakasih banyak2
Cam biasa ada lebih sikit2...sesi tapau menapau ni
kaum2 ibu senyum lebar ah...


















[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2008.

ns4008229.ip-198-27-68.net